FRI FRAGT & RETUR

Handelsbetingelser


generel information

Denne hjemmeside (Teejaysclothing.com) udbydes af Tee Jays Clothing, Lansen 16, 9230 Svenstrup J. CVR-nr. 87107914, info@teejaysclothing.dk.

Hvis der er dele af betingelserne, som du ikke forstår, anbefaler vi, at du kontakter kundeservice på info@teejaysclothing.dk , inden du begynder at handle på hjemmesiden.

Priserne på hjemmesiden vises i DKK.

Hvis du ikke accepterer betingelserne, kan du ikke bestille eller købe varer på hjemmesiden.


bestilling

Hjemmesiden er åben 24 timer i døgnet, men kan dog være lukket som følge af vedligeholdelse. Vi forsøger så vidt muligt at udføre sådan vedligeholdelse i nattetimerne.

En bestilling som er afgivet på en offentlig fri- eller helligdag, vil blive behandlet den følgende hverdag.

Du skal være mindst 18 år gammel for at købe varer på hjemmesiden samt besidde et gyldigt kreditkort, der er accepteret af os. Er du under 18 år gammel, skal du have et juridisk grundlag for at indgå en aftale med os.

Vi kan kun gennemføre din ordre, hvis leveringsadressen er en privatadresse, virksomhedsadresse eller pakkeshop i DK. Vi leverer ikke til postbokse.

Vi forbeholder os ret til at annullere aftalen om køb i en af de følgende situationer, uden at være ansvarlige for erstatning eller andre omkostninger:

 • Dine betalingsoplysninger er ikke korrekte eller kan ikke verificeres.
 • Din bestilling er afgivet med det formål at begå bedrageri mv. eller afgivet i forbindelse med en strafbar handling eller anden ulovlig aktivitet.
 • Der opstår en utilsigtet fejl på hjemmesiden, f.eks. en betalingsfejl eller lignende.
 • Vi har grund til at tro, at du er under 18 år gammel.

På hvilket tidspunkt i bestillingsprocessen er du bundet af din ordre?
Inden afgivelse af bestillingen har du mulighed for at ændre de oplysninger, som du har indtastet, herunder leverings- og fakturaoplysninger eller betalingsoplysninger. Du har også mulighed for at ændre varerne eller fjerne varer fra din indkøbskurv.

Når du klikker "Afslut ordre" og har gennemført betalingen, vises en kvittering på din skærm. Fra det tidspunkt er du bundet af aftalen om køb. Læs venligst mere under "Fortrydelsesret".

Kontakt venligst vores kundeservice, hvis du begik du en fejl, da du foretog bestillingen - de står klar til at hjælpe dig.
Du modtager en ordrebekræftelse i en e-mail.
Efter indgåelsen af aftalen gælder reglerne om fortrydelsesret, se nedenfor.


adgang til aftalen

Du modtager via e-mail en bekræftelse på aftalens indhold samt en kopi af disse betingelser. Vi opbevarer indgåede aftaler, herunder ordrebekræftelsen, i et vist tidsrum, og vi anbefaler, at du ligeledes gemmer disse dokumenter, da de ikke nødvendigvis efterfølgende vil være tilgængelige på hjemmesiden. Læs venligst mere under "Følg din bestilling og se historik".


tiltag mod bedrageri

For at kunne beskytte dig og vores andre kunder mod bedrageri og opretholde et højt sikkerhedsniveau for online-køb, kan vi gennemføre verifikationscheck. Verifikationschecket kan omfatte de data, som du sender når du bestiller på hjemmesiden, herunder din adresse og betalingsoplysninger.


betalingsmidler

Vi accepterer følgende betalingsmidler

 • Dankort
 • MasterCard
 • Visa
 • Mobilepay


betalingsprocedure

Når din vare forlader vores lager for at blive leveret, vil din betaling blive trukket på den valgte betalingstjeneste.
Teejaysclothing.com benytter godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder kort, at man ikke kan aflæse dine informationer.


priser og levering

Alle de anførte priser for varer, leveringsomkostninger og andre omkostninger er inklusive skatter, moms og afgifter.
Omkostninger vedrørende levering kan variere og pålægges enhver forsendelse.


fragtpriser

Alle forsendelser under 499 kr. pålægges en fragtomkostning på 39 kr.
Alle forsendelser over 499 kr. sendes fragtfrit.

Alle forsendelser sendes med GLS (Business Parcel eller Delivery Shop).


leveringsbetingelser

Varer vil blive leveret på leveringsadressen eller en pakkeshop. Vi leverer kun til privatadresse, virksomhedsadresse eller pakkeshop i DK. Vi leverer ikke til postbokse.
Din vare vil blive leveret i ugedagene mandag til fredag.

Bemærk venligst, at du bærer risikoen for varen efter leveringen. Ser emballagen ud til at være skadet, bør du afvise at modtage varen. Ønsker du at klage over eventuelle fejl og mangler skal du informere os om det, læs mere under "Mangelfulde varer og forkerte varer".


følg din bestilling og se historik

Opretter du en brugerkonto på hjemmesiden, kan du følge din bestilling ved at besøge ”Min konto” og klikke på "Ordre". Samme sted kan du også se dine tidligere bestillinger og se status på dine nuværende bestillinger.

Har du ikke en brugerkonto, kan du kontakte kundeservice, der vil gøre deres bedste for at give dig informationer om status for din bestilling.


returneringspolitik

Du har mulighed for at returnere din vare op til 14 dage efter modtagelsen af din ordre.
Udfyld returneringsfolderen som du finder sammen med din returlabel, vedlagt i din ordre.
Når du benytter den vedlagte returlabel fratrækkes 39 kr. fra det beløb du skal have retur.

Vi tager ikke din pakke retur hvis:

 1. Varerne ikke fremstår som nye
 2. Varerne har fået parfume, eller har været udsat for røglugt
 3. Varerne har været vasket
 4. Varerne ikke har været forsvarligt pakket ind
 5. Varernes hangtag/mærker er fjernet eller beskadiget

Returlabel koster 39 kr. og vil blive fratrukket det beløb du skal have retur.


fortrydelsesret

Du har ret til at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en af dig angiven tredjemand, dog ikke transportøren, får varerne i fysisk besiddelse.

I tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis (dvs. separate leveringer), udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, hvor du eller en af dig angivet tredjemand, dog ikke transportøren, får den sidste vare i fysisk besiddelse.

For at udøve fortrydelsesretten skal du meddele os din beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring (pr. e-mail til info@teejaysclothing.dk).

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Følger af fortrydelse:

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage, dog undtaget:

 • Hvis varen har mistet værdi, fratrækker vi det beløb, værdiforringelsen svarer til.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre andet er aftalt.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen indtil vi har modtaget varen.

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne.

Du skal returnere varerne til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor du har informeret os om udøvelsen af aftalens fortrydelsesret. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

Vi anbefaler, at du gemmer postkvitteringen som bevis for, at du har afleveret pakken til posten/transportøren.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på.


mangelfulde eller forkerte varer

Hvis din vare lider af en mangel, eller vi har leveret forkerte varer, bedes du kontakte vores kundeservice. Kan du allerede konstatere manglen mv. på tidspunktet, hvor transportøren ønsker at foretage levering, bør du nægte at modtage varen.

I tilfælde af en mangelfuld eller forkert vare, kan du vælge imellem følgende muligheder:

 • Returnere varen og få refunderet købsprisen og alle leveringsomkostninger, når vores kundeservice har behandlet returvaren.
 • Returnere varen og modtage en tilsvarende vare, når vores kundeservice har behandlet returvaren, forudsat vi kan levere en tilsvarende vare.

Når du kontakter kundeservice på info@teejaysclothing.dk skal du oplyse bestillingsnummeret, eventuelt varenummer, og beskrive hvad der er galt med varen mv.

Du er ikke ansvarlig for omkostninger forbundet med returneringen af en mangelfuld eller forkert vare. Vi tilbagebetaler naturligvis købsprisen og de oprindelige leveringsomkostninger, når vi har fået varen retur, med mindre du får en ny vare til erstatning for den oprindelige vare.


andre forhold


force majeure

Vi er ikke ansvarlige for forsinkelser eller manglende overholdelse af vores forpligtelser i henhold til betingelserne, hvis forsinkelsen eller den manglende opfyldelse skyldes begivenheder, som ligger uden for vores rimelige kontrol.


Aftalens fuldstændighed

Disse betingelser udgør de fuldstændige vilkår for aftalen mellem os.


Ugyldighed

Såfremt en eller flere af bestemmelserne i betingelserne måtte blive erklæret helt eller delvist ugyldige, finder de øvrige bestemmelser fortsat anvendelse.


personoplysninger

Vi behandler dine personoplysninger fortroligt. Læs venligst vores persondatapolitik, som du finder her https://www.teejays.dk/download/teejaysclothing/persondatapolitik.pdf, som fortæller om hvordan vi bruger de personoplysninger, som du giver os i forbindelse med bestillingsproceduren og din brug af hjemmesiden i øvrigt.


klageadgang

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har klager over en vare, som du har købt hos os. Vores kundeservice kan kontaktes pr. mail via kontaktformular.

Hvis vi ikke mod forventning kan finde en løsning, har du mulighed for at indgive en klage til:
Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus


lovvalg og værneting

Enhver aftale indgået mellem os under anvendelse af disse Betingelser er underlagt dansk ret. Enhver tvist som måtte opstå i forbindelse med vores aftale, herunder aftalens eksistens eller gyldighed, skal indbringes for en kompetent domstol i Danmark.


Dato: 09.04.2021