FRI FRAGT & RETUR
THE PREPPY LIFESTYLE

Poloshirts til mænd

Polo shirts blev oprindeligt brugt af polospillere, først i Indien og senere i Storbritannien, men heldigvis behøver du i dag hverken heste eller køller for at iklæde dig denne elegante og stilfulde beklædningsgenstand. I årtier har vi bestræbt os på at lave de bedste polo shirts på markedet på basis af vores økologiske bomuldsstof med 5% elastan og en fladstrikket krave, kombineret med skræddersyet pasform og skandinavisk design.

Mangler du en overdel, som altid sikrer et stilbevidst look og samtidig kan bruges til enhver anledning? Så kan en poloshirt fra TEE JAYS redde dig hver gang.

Poloshirts er en vaskeægte klassiker, og som navnet antyder, blev overdelen oprindeligt brugt af polospillere, og mange forbinder måske også looket med en skoleuniform. I dag behøver du dog hverken dyrke en bestemt sportsgren eller gå i skole for at iføre dig den elegante beklædning. Med andre ord er poloshirten et must i enhver stilfuld herregarderobe, og hos TEE JAYS er vi eksperter i at fremstille basic poloshirts for et elegant outfit.

Et klassisk og elegant look med poloshirt

Ikke nok med, at poloshirts er et stilsikkert valg, så får du altså også en behagelig beklædningsgenstand i de klassiske overdele. Brug en langærmet poloshirt med et par jeans for et afslappet, men stilfuldt hverdagslook, sammensæt din poloshirt med dine habitbukser for at tone det elegante udtryk en smule ned, eller kombinér din kortærmede poloshirt med dine favoritshorts for det perfekte sommerlook.

Dine poloshirts kan sammensættes med den underdel, du ønsker, og hos TEE JAYS finder du en bred vifte af farver, som åbner alle stylingmulighederne for dig.

Vælg en kortærmet eller langærmet polo

Det er svært at komme udenom poloshirtens popularitet, og hos TEE JAYS forstår vi godt hvorfor. En poloshirt er en klassisk overdel, som klæder enhver aldersgruppe for et enkelt og stilfuldt udtryk.

Med et udvalg af kortærmede og langærmede poloshirts i klædeskabet, kan du klæde dig på året rundt. Findes der en mere elegant sommeruniform end den klassiske kortærmede poloshirt, som er perfekt til en tur på golfbanen, en frokost ved marinaen eller en picnic i parken?

Kan du ikke få nok af polo-looket, er det et must med de langærmede poloshirts, som sagtens kan bruges til efterår og vinter med en strik eller blazer for at holde varmen. Vælg en af de neutrale nuancer som hvid, sort eller grå, eller sæt lidt ekstra kulør på hverdagen med en farverig variant fra TEE JAYS.

Køb dine poloshirts hos TEE JAYS

Hos TEE JAYS får du høj kvalitet, klassisk design og lækre materialer – og det gælder hele vores store udvalg af overdele. Vi ønsker, at være dit førstevalg, når du mangler en premium overdel i garderoben. Gå på opdagelse i vores store udvalg af basic poloshirts her på siden. Vi håber, at du finder din nye favoritpolo i vores sortiment allerede i dag.