FRI FRAGT & RETUR
TEE JAYS

Skjorter til mænd

Hos TEE JAYS arbejder vi fokuseret på at skabe de bedste premium kollektioner af fashionable klassikere, og her er skjorter ikke til at komme udenom. En herreskjorte har et væld af styling- og anvendelsesmuligheder, uanset om du ifører dig et par jeans, en smoking eller et sommeroutfit med shorts. 

Her på siden kan du finde vores bud på de klassiske skjorter, som du med garanti vil elske at føje til garderoben. Fælles for alle vores skjorter er, at de er designet med det tidløse udtryk for øje, hvor der hverken er sparet på detaljer eller materialer.

Match din stil med en skjorte fra TEE JAYS

En skjorte er ikke blot en skjorte. Selvom hver enkelt model minder om hinanden, ligger forskellen i detaljer som materiale, vævning, knapper og syninger. I vores udvalg kan du både vælge mellem skjorter i en tykkere kvalitet, men også skjorter i en finere kvalitet til de mere formelle anledninger.

Vi har den blå skjorte til dagligdagen på kontoret, den hvide skjorte til årets bryllup og den sorte skjorte til weekendens familiefødselsdag. Når du skal vælge den rette skjorte, er det vigtigt at gå efter den pasform, der passer til dig. Vi har både skjorter i slim og comfort fit, som bidrager med hver sit udtryk.

Herreskjorter til enhver anledning

Det er ikke nogen hemmelighed, at skjorter er fast inventar i stort set alle herregarderober – og med god grund! Skjorter kan nemlig sammensættes og tilpasses, så de matcher enhver anledning, uanset om du skal til bryllup, på job eller en tur på restaurant.

Brug din oxford skjorte for et pænt, men afslappet look, for eksempel i kombination med et par jeans eller chinos. Hvis du skal iføres et jakkesæt, kan du vælge vores Luxury Shirt, som giver et klassisk look i kombination med en blazer. Mulighederne er uendelige med en TEE JAYS-skjorte i et tidløst design – det handler altsammen om, hvordan du vælger at sammensætte dit outfit.

Stort udvalg af TEE JAYS-skjorter

“Basics Never Looked Better”, og med en basic skjorte fra TEE JAYS går du aldrig galt i byen. Det vigtigste for os er, at det ikke føles begrænsende for dig, når du bærer en af vores skjorter. Derfor har vi sørget for en behagelig pasform, som du kan være iført med stor glæde hele dagen. Tjek vores brede udvalg af herreskjorter ud her på siden, og find de rette modeller til dit klædeskab.