FRI FRAGT & RETUR
TEE JAYS

Striktrøjer til mænd

Vinteren er kold, og når du smider dynen til side en mørk vintermorgen for at sætte fødderne på det kølige gulv, så er der intet bedre end at smide en blød striktrøje over hovedet – særligt når du samtidig får et stilfuldt look ud af det.

Hos TEE JAYS finder du klassiske strikstilarter fremstillet i fin italiensk merino uldblanding, som sikrer et elegant look på minimalistisk vis. Vælg mellem forskellige nuancer og udskæringer for at finde præcis det design, der passer til din personlige stil.

En lækker og lun strikpullover

Vi arbejder under filosofien om at forblive fokuseret på vores historie samt vise kunder, at de bedste overdele kommer fra TEE JAYS. I vores sortiment finder du de perfekte basic striktrøjer, som vil passe ind i enhver herregarderobe, uanset om du er friluftsentusiast, universitetsstuderende eller hårdtarbejdende forretningsmand – vi har noget for enhver smag.

Find alle de klassiske og tidløse designs i høj kvalitet, og hold varmen gennem de kølige måneder helt uden at gå på kompromis med dit outfit.

Striktrøjer til de kølige årstider

Med en striktrøje fra TEE JAYS har det aldrig været nemmere at sammensætte et behageligt, elegant og pænt outfit til enhver lejlighed. Brug din TEE JAYS-striktrøje med et par jeans for et pænt og behageligt hverdagslook, sammensæt med et par habitbukser og lædersko til en tur ud at spise eller tag din striktrøje med i tasken, så du lynhurtigt kan smide den over skuldrene, når den lange sommeraften bliver kølig.

Selvom striktrøjen unægteligt er mange mænds uniform i vintermånederne, så behøver du altså ikke at gemme den væk, blot fordi det er sommer. Striktrøjen bidrager kun til at gøre sommeraftenerne længere, når du kan holde varmen med en varm pullover.

Find den rette herrestrik hos TEE JAYS

Hos TEE JAYS fremstiller vi striktrøjer i et tidløst design og høj kvalitet, som du kan hive frem fra klædeskabet sæson efter sæson. Vi mener, at basic overdele er et must i enhver garderobe og samtidig det sikreste og mest stilbevidste valg, når du klæder dig på. Vores striktrøjer giver dig en bred vifte af stylingmuligheder, alt efter om du ønsker et enkelt eller vildere look.

Find striksweatre til alt lige fra afslapnings- og hverdagsbrug til mere formelt brug. Én ting er sikkert; en striktrøje fra TEE JAYS er uundværlig i klædeskabet, og du kan finde den rette for dig allerede i dag.