FRI FRAGT & RETUR
COOL AND CASUAL

sweatshirts til mænd

Sweatshirts er skabt til at holde dig cool og varm, og til at sikre at du befinder dig godt både fysisk og mentalt. Vores unikke kollektion af sweatshirts og hættetrøjer er lavet af kraftig tre-tråds French Terry med en børstet inderside, og vi anvender langfibret, ringspundet bomuld, som giver dig en moderne, blød og behagelig kvalitet.

Sortering: 

Hold dig cool og varm med en blød og stilfuld sweatshirt fra TEE JAYS. Vi har sweatshirts i forskellige designs, og vores udvalg omfatter blandt andet varianter med og uden lynlås, men også både med og uden hætte.

I vores sortiment finder du altså sweatshirts og sweatpants til enhver smag, og når du først har mærket den bløde kvalitet, er vi helt sikre på, at de bliver svære at undvære i klædeskabet. Gå på opdagelse i vores udvalg på siden her – hvilken stil passer allerbedst til dig?

Sweatshirts og sweatpants for et afslappet look

Sweatshirts og sweatpants er den sikreste opskrift på et afslappet look. Det er indbegrebet af komfort, ro og varme, men du behøver altså ikke udelukkende at holde dine sweatshirts og sweatpants til søndagen på sofaen. Sweatshirts og sweatpants er nemlig blevet en stor del af modebilledet, og du kan sagtens kombinere tøjet med andre overdele og underdele fra dit klædeskab for et perfekt hverdagslook.

Vælg din favoritsweatshirt fra TEE JAYS, og kombinér den med et par jeans – så er du helt klar til en dag på studiet. Du kan også sagtens sammensætte et par sorte sweatpants med en striktrøje, og så er du godt klædt på til en gåtur i weekenden.

Lækre hættetrøjer og cool sweatpants

Sweatshirts og sweatpants kan bruges året rundt, men du vil helt sikkert elske dem i de køligere måneder, hvor der ikke er noget bedre end at rende rundt i blødt og lækkert tøj derhjemme. Vores unikke kollektion af sweatshirts, hættetrøjer og sweatpants er lavet af kraftig tre-tråds French Terry med en børstet inderside. Vi anvender ligeså langfibret, ringspundet bomuld, som giver dig en moderne, blød og behagelig kvalitet. Med andre ord er sweatshirts og hættetrøjer det perfekte alternativ til skjorter og striktrøjer, når du trænger til noget nyt i hverdagen.

Shop dine sweatshirts og -pants online her

Sweatshirts og sweatpants er altså en sikker vinder, når du mangler et komfortabelt og hyggeligt outfit. Stilen ses overalt i gadebilledet, og hos TEE JAYS finder du et bredt udvalg af basic varianter, uanset hvilket design du går efter. Vælg mellem neutrale og tidløse farver, som sikrer, at du kan hive dine sweatshirts og hættetrøjer frem fra skabet sæson efter sæson.

Her er kræset for detaljen, og vi ved, at præferencerne kan variere. Du finder derfor både helt neutrale overdele, men vi har også sørget for et udvalg af cool sweatshirts og hættetrøjer med fokus på et print eller logo.