FRI FRAGT & RETUR

tee jays since 1976

Ude på landet nær Florence i det smukke Alabama blev TEE JAYS grundlagt i 1976 af Terry Wylie, der havde en vision om at producere verdens bedste kvalitets t-shirts. En vision, han fastholdt i mere end 25 år, og som førte til bemærkelsesværdige resultater.

Det, der startede i en garage med 25 gamle symaskiner, lokalt bomuldsstof og masser af passion, blev hurtigt til en vertikal produktion med strikning, farvning, tilskæring, syning og tryk. Fra 1976 – 2002 udviklede TEE JAYS sig til en stor, respekteret Alabama virksomhed, der spillede en afgørende rolle på det amerikanske t-shirt marked. I 2002 valgte Terry i en ung alder at trække sig tilbage, og det er årsagen til, at TEE JAYS og sjælen fra Florence, Alabama fandt vej til Svenstrup, Danmark.

Høfler-familien havde kendt Terry og TEE JAYS siden 1979, og de havde i mange år haft et tæt venskab og professionelt samarbejde. Så da muligheden for at overtage rettighederne til TEE JAYS brandet opstod, tøvede Georg og Peter Høfler ikke et sekund. Peter var født ind i branchen og havde arbejdet med brandet, siden han som dreng var plukkere i familiens virksomhed LG Sportswear, og Peter havde tilmed været på et 18 måneders uddannelsesophold i Florence, Alabama, hvor han arbejdede i samtlige afdelinger for at lære alt, hvad der var værd at vide om produktion af t-shirts.

Der er langt fra Alabama til Skandinavien, men ikke fra Terry Wylie’s til Høfler familiens TEE JAYS.
Nøgleværdierne og de ting, vi tror på, er eviggyldige. Gør det, du er bedst til, og gør det passioneret.