FRI FRAGT & RETUR
TEE JAYS
Overtøj til mænd

Modstå kulde, vind og regn med én af vores jakker. Alle vores jakker er fremstillet i holdbare materialer, har god isolering og polstring af høj kvalitet, og i kombination med det tidløse design, kan du få glæde af din jakke igen og igen. Bliv klar til den næste sæson i kalenderen, og gå på opdagelse i vores brede udvalg af modebevidste jakker. Vi er helt sikre på, at du kan finde den rette variant i vores sortiment af praktisk, funktionelt og stilfuldt overtøj.

overtøj, som matcher dit behov

Det ideelle overtøj skal ikke kun afhænge af vejret, men leve op til dine forventninger og de behov, du måtte have til en jakke. Cykler du dagligt til og fra arbejde, går du lange ture med hunden i alt slags vejr, eller skal du blot bruge en jakke til at komme ud til bilen i indkørslen? En jakke fra TEE JAYS matcher både jakkesættet til dagligdagen på jobbet, men kan også sagtens benyttes over dit klassiske joggingsæt til søndagens gøremål. Vælg en sort jakke, som altid fungerer, eller gå med en farverig variant for et strejf af farve til din garderobe med overtøj.

Overgangs- og vindjakker til herre

Den rette jakke kan du få gavn af året rundt. Selv den danske sommer kan kræve en let jakke over skuldrene i ny og næ. Vi har lette og luftige jakker i stilfulde designs, som passer til gåturen i skoven, en let kølig aften på terrassen eller turen til og fra arbejde i blæsevejret. Det danske vejr kan du aldrig helt være sikker på, men når du vælger en jakke fra os, kan du være sikker på, at kvaliteten og funktionaliteten er i top. Her er hverken sparet på detaljerne eller designet for at skabe fashionable klassikere. Vælg mellem varme letvægtsjakker, praktiske outdoorjakker og moderigtige veste til den lette kulde.

find din næste herrejakke hos TEE JAYS

Modstå kulde, vind og regn med én af vores jakker. Alle vores jakker er fremstillet i holdbare materialer, har god isolering og polstring af høj kvalitet, og i kombination med det tidløse design, kan du få glæde af din jakke igen og igen.

Bliv klar til den næste sæson i kalenderen, og gå på opdagelse i vores brede udvalg af modebevidste jakker. Vi er helt sikre på, at du kan finde den rette variant i vores sortiment af praktisk, funktionelt og stilfuldt overtøj.