FRI FRAGT & RETUR
TEE JAYS
Poloshirts til mænd

Poloshirtens popularitet er svær at komme udenom, og hos vi forstår godt hvorfor. En poloshirt er en klassisk overdel, som klæder enhver aldersgruppe fmed sit enkle og stilfulde udtryk. Med et udvalg af kortærmede og langærmede poloshirts i klædeskabet, kan du klæde dig på året rundt. Findes der en mere elegant sommeruniform end den klassiske kortærmede poloshirt, som er perfekt til en tur på golfbanen, en frokost ved marinaen eller en picnic i parken? Kan du ikke få nok af polo-looket, er det et must med de langærmede poloshirts, som sagtens kan bruges til efteråret og vinteren med en strik eller blazer for at holde varmen. Vælg en af de neutrale nuancer som hvid, sort eller grå, eller sæt lidt ekstra kulør på hverdagen med en farverig variant.

et klassisk og elegant look

En poloshirt signalerer stil og elegance, og den er blevet en uundværlig del af enhver herregarderobe. Udover at poloshirten er et stilsikkert valg, så får du også en behagelig beklædningsgenstand i de klassiske overdele. Du kan sammensætte din poloshirt med dine habitbukser for at tone det elegante udtryk en smule ned, eller kombinér din kortærmede poloshirt med dine favoritshorts for det perfekte sommerlook. Poloshirten er et must i enhver stilfuld herregarderobe, og hos os er vi eksperter i at fremstille basic poloshirts for et elegant outfit.

Kortærmet eller langærmet polo?

Poloshirtens popularitet er svær at komme udenom, og hos vi forstår godt hvorfor. En poloshirt er en klassisk overdel, som klæder enhver aldersgruppe fmed sit enkle og stilfulde udtryk.Med et udvalg af kortærmede og langærmede poloshirts i klædeskabet, kan du klæde dig på året rundt. Findes der en mere elegant sommeruniform end den klassiske kortærmede poloshirt, som er perfekt til en tur på golfbanen, en frokost ved marinaen eller en picnic i parken?

Kan du ikke få nok af polo-looket, er det et must med de langærmede poloshirts, som sagtens kan bruges til efteråret og vinteren med en strik eller blazer for at holde varmen. Vælg en af de neutrale nuancer som hvid, sort eller grå, eller sæt lidt ekstra kulør på hverdagen med en farverig variant.

Køb dine poloshirts hos tee jays

Mangler du en overdel, som altid sikrer et stilbevidst udtryk og samtidig kan bruges til enhver anledning? Så kan en poloshirt fra TEE JAYS blive din nye favorit beklædningsgenstand. Hos os får du høj kvalitet, klassisk design og lækre materialer – og det gælder hele vores store udvalg af overdele. Vi ønsker, at være dit førstevalg, når du mangler en premium overdel i garderoben. Gå på opdagelse i vores store udvalg af basic poloshirts her på siden. Vi håber, at du finder din nye favoritpolo i vores sortiment allerede i dag.