FRI FRAGT & RETUR
SALE


Gå ikke glip af vores sale, hvor du kan shoppe fede styles til gode priser. Gå på opdagelse i vores univers og shop dit nye basic tøj, vi har alt fra t-shirt til sweatshirts. Der er begrænset antal af produkterne, så vent ikke for længe! 

Det har aldrig været en dårlig ide at spare lidt penge. Udsalg er en fantastisk måde at bringe lidt fornyelse ind i garderoben på, og hos os finder du alt fra basic t-shirts til hooded sweatshirts. I vores udvalg af t-shirts finder du komfortable og kvalitets t-shirt med cool print, som kan sammensættes med resten af din garderobe. Mangler du den perfekte hoodie? Så finder du bløde og heavyweight hooded sweatshirts i vores sortiment, som både kan bruges med jeans eller til et par joggingbukser for et helt casual look.

Gode tilbud på basis style

Du vil i vores sale kategori finde rabatter på t-shirts, hoodie, sweatshirts osv. Du kan spare helt op til 60% på udvalgte basic favoritter.

Udforsk vores univers

Du kan klare alt din shopping under vores sale kategori, eller du kan udforske vores andre kategori og tage et kig på vores helt nye kollektion, som består af overtøj, skjorter og poloer, så du kan finde lige præcis det du står og mangler.

Fri retur

Vores gode udsalgspriser og lækre basis tøj, er ikke den eneste fordel ved at handle ved os. Vi tilbyder nemlig fri fragt og retur, uanset om du køber tøjet til fuld pris eller på udsalg. På den måde kan du trygt og sikkert handle på vores hjemmeside, hvor du har 14 dages returret.