FRI FRAGT & RETUR
TEE JAYS
Skjorter til mænd

En herreskjorte har et væld af styling- og anvendelsesmuligheder, uanset om du ifører dig et par jeans, en smoking eller et sommeroutfit med shorts. Hos TEE JAYS arbejder vi fokuseret på at skabe de bedste premium kollektioner af fashionable klassikere, og her er skjorter ikke til at komme udenom. 

Det fortrukne valg siden Middelalderen

Vi bestræber os på at designe den bedste skjorte, som passer til den moderne mand, og det gør vi gennem et tidsløst design, hvor komfort er i højsæde. Det er derfor muligt at klæde sig fint og stilfuldt i en skjorte og ikke føle sig begrænset i sin bevægelighed. Derfor har vi sørget for en behagelig pasform, som du kan være iført med stor glæde hele dagen.

herreskjorter til enhver anledning

Det er ikke nogen hemmelighed, at skjorter er fast inventar i stort set alle herregarderober – og med god grund! Skjorter kan nemlig sammensættes og tilpasses, så de matcher enhver anledning, uanset om du skal til bryllup, på job eller en tur på restaurant. Selvom den hvide skjorte er den mest klassiske og stilrene skjorte, så tilbyder vi forskellige designs i flere farver, så skjorten passer til din anledning.

Brug din oxford skjorte for et pænt, men afslappet look, for eksempel i kombination med et par jeans eller chinos. Hvis du skal iføres et jakkesæt, kan du vælge vores Luxury Shirt, som giver et klassisk look i kombination med en blazer. Mulighederne er uendelige med en TEE JAYS-skjorte i et tidløst design – det handler altsammen om, hvordan du vælger at sammensætte dit outfit.

Match din stil med en af vores skjorter

En skjorte er ikke blot en beklædningsgenstand, der jævnt anvendes af modebevidste herrer. En skjorte signalerer stil og professionalisme, og der er mange måder at style en skjorte på. Detaljerne på skjorterne gør det muligt at kreerer din individuelle stil, så selvom hver enkelt model kan minde om hinanden, ligger forskellen i detaljerne som materiale, vævning, knapper og syninger. I vores udvalg kan du både vælge mellem skjorter i en tykkere kvalitet, men også skjorter i en finere kvalitet til de mere formelle anledninger. Når du skal vælge den rette skjorte, er det vigtigt at gå efter den pasform, der passer til dig. Vi har både skjorter i slim og comfort fit, som bidrager med hver sit udtryk.