FRI FRAGT & RETUR
TEE JAYS
Strik til mænd

De perfekte basic strik kan både bruges året rundt og passer ind i enhver basis herregarderobe. Vores strik er produceret af den fineste merinouldblanding, som gør dem yderst behagelige at have på. 

striktrøjer til de kølige dage

Vores striktrøjer er fremstillet i en fin italiensk merinouldblanding, som sikrer et elegant look på minimalistisk vis. Vores striktrøjer fås i forskellige nuancer og udskæringer.

Med en striktrøje har det aldrig været nemmere at sammensætte et behageligt, elegant og pænt outfit til enhver lejlighed. Striktrøjerne kan benyttes med et par jeans for et pænt og behageligt hverdagslook, eller sammensættes med et par habitbukser og lædersko, for et mere formelt udtryk. Selvom striktrøjen unægteligt er mange mænds uniform i vintermånederne, så behøves den ikke at blive gemt væk om sommeren. Striktrøjen bidrager til at gøre sommeraftenerne længere, når du kan holde varmen med en varm pullover.

Find den rigtige strik

Vi fremstiller striktrøjer i et tidløst design og høj kvalitet, som du kan hive frem fra klædeskabet sæson efter sæson. Vi mener, at basic overdele er et must i enhver garderobe og samtidig det sikreste og mest stilbevidste valg, når du klæder dig på. Vores striktrøjer giver dig en bred vifte af stylingmuligheder - alt lige fra afslapnings- og hverdagsbrug til mere formelt brug. Én ting er sikkert; en striktrøje er uundværlig i klædeskabet, og du kan finde den rette for dig allerede i dag.