FRI FRAGT & RETUR
TEE JAYS
T-shirts til mænd

T-shirten så første gang dagens lys i slutningen af det 19. århundrede, hvor arbejdere skar ærmerne af deres arbejdstøj, for at blive køligt af i sommermånederne. I årene, der fulgte, brugte de amerikanske soldater en bomulds t-shirt som undertrøje og det banede vejen for nutidens uundværlige t-shirts. T-shirten har fået en ikonisk status og er i dag en sand klassiker, der kan fås i et væld af farver og designs, og som findes i enhver mands garderobe. 

Basic T-shirts – uundværlige i garderoben

Der er ikke nogen tvivl, en klassisk basic t-shirt virker hver gang og den vil altid kunne overvinde en hver tøjkrise. Derfor er det vigtigt at have er bredt udvalg i god kvalitet med en flot pasform og høj komfort, så t-shirten kan anvendes igen og igen.

Et tidløst look med en T-shirt

Outfit med en t-shirt behøver ikke at være kedeligt. En t-shirt kan stå alene, men den kan også kombineres med andre items. Vælg en enkel t-shirt om sommeren i selskab med et par shorts. Til vintermånederne kan du kombinere dine t-shirts med jeans og en sweatshirt, og til de festlige anledninger, kan t-shirten kombineres med en skjorte – mulighederne er mange!

Find din nye favorit

Vi har et stort udvalg af t-shirts i forskellige pasforme, kvaliteter og designs. Derudover finder du t-shirts i forskellige farver, både med og uden print. I vores sortiment er der noget for enhver smag - om det skal være klassisk og afdæmpet, eller mere udsmykket med en statement t-shirt.

Gå på opdagelse i vores udvalg af t-shirts og find dine nye basic favoritter.