FRI FRAGT & RETUR
TEE JAYS
T-shirts til mænd

Der er ikke nogen tvivl, en klassisk basic T-shirt virker hver gang, og den vil altid kunne overvinde en hver tøjkrise. Derfor er det vigtigt at have er bredt udvalg i god kvalitet med en flot pasform og høj komfort, så T-shirten kan anvendes igen og igen. 


Outfit med en T-shirt behøver ikke at være kedeligt. En T-shirt kan stå alene, men den kan også kombineres med andre items. Vælg en enkel T-shirt om sommeren i selskab med et par shorts. Til vintermånederne kan du kombinere dine t-shirts med jeans og en sweatshirt, og til de festlige anledninger, kan t-shirten kombineres med en skjorte – mulighederne er mange!

Basic T-shirts – uundværlige i garderoben

Der er ikke nogen tvivl, en klassisk basic t-shirt virker hver gang og den vil altid kunne overvinde en hver tøjkrise. Derfor er det vigtigt at have er bredt udvalg i god kvalitet med en flot pasform og høj komfort, så t-shirten kan anvendes igen og igen.

Et tidløst look med en T-shirt

Outfit med en t-shirt behøver ikke at være kedeligt. En t-shirt kan stå alene, men den kan også kombineres med andre items. Vælg en enkel t-shirt om sommeren i selskab med et par shorts. Til vintermånederne kan du kombinere dine t-shirts med jeans og en sweatshirt, og til de festlige anledninger, kan t-shirten kombineres med en skjorte – mulighederne er mange!

Find din nye favorit

Vi har et stort udvalg af t-shirts i forskellige pasforme, kvaliteter og designs. Derudover finder du t-shirts i forskellige farver, både med og uden print. I vores sortiment er der noget for enhver smag - om det skal være klassisk og afdæmpet, eller mere udsmykket med en statement t-shirt.

Gå på opdagelse i vores udvalg af t-shirts og find dine nye basic favoritter.