FRI FRAGT & RETUR

we care about a greener future

Vores Code Of Conduct lægger stor vægt på vores sociale ansvar, og det er en vigtig del af vores forretning. Vi tillader ikke vores leverandører at anvende nogen form for tvangsarbejde, og kræver at de i øvrigt lever op til gældende internationale regler om forbud mod børnearbejde. Vi kræver af vores leverandører, at de overholder den gældende arbejdslovgivning inden for sundhed, sikkerhed, arbejdstid, løn, disciplinære procedurer samt chikane.

The Organic Content Standard

The Organic Content Standard (OCS) verifies the presence and amount of organic material in a product and tracks the flow of the raw material from its source to the final product the contains 95-100 percent certified organic cotton. This Global independent certification ensures organic value of our products.

OCS Blended is in similar way the certification that verifies and value the organic content of products mixed with synthetic or conventional materials.

WE CARE FOR A
HEALTHIER PLANET AND A GREENER
MORE SUSTAINABLE FUTURE

Standard 100 By OEKO-TEX®

TEE JAYS er certificeret af STANDARD 100 OEKO-TEX®, som er et af de mest kendte mærker til tekstiler og garanterer, at tøjet ikke indeholder skadeligt stoffer. Det er verdens førende uafhængige testinstitut, som sikre regelmæssigt test for stoffer, der er skadelige for menneskers sundhed og miljøet.

Tøj, der bærer STANDARD 100 OEKO-TEX®-mærket, er underlagt krav, der dækker pH-værdien og indholdet af f.eks. Pesticider og tungmetaller.

WE ARE COMMITTED TO
MAKE A CHANGE

Amfori

Tee Jays Clothing er medlem af Amfori som er en forretningsdrevet organisation, der arbejder målrettet på at forbedre arbejdsvilkår på fabrikker over hele verden. Samarbejdet med Amfori hjælper os med at sikre, at de leverandører vi arbejder med, overholder de internationale, sociale og miljømæssige standarder, i produktionen af vores produkter.