Company policies

CSR

Hos TEE JAYS lægger vi stor vægt på vores sociale ansvar, og det er en vigtig del af vores forretning. 

 

CSR CATALOGUE

CODE OF CONDUCT

OEKO-TEX CERTIFICATE

Miljømæssige forhold

TEE JAYS kræver at alle leverandører følger miljørigtige produktionsforhold. TEE JAYS insisterer på brugen af azofree farvestoffer.

 

 

Øko-Tex
Med Øko-tex sætter TEE JAYS fokus på sundhed og ansvarlighed. Øko-tex er en certificering, der garanterer, at det færdige produkt ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer. Metervaren er blandt andet testet for rester af pesticider og for afgivelse af tungmetaller. Metervaren skal derudover have PH værdi tæt på den, din hud har.

REACH
TEE JAYS opfordrer alle leverandører til at have fuld overensstemmelse med REACH (registrering, vurdering og godkendelse samt begrænsninger af kemikalier) og sikre, at ingen skadelige kemikalier bruges i TEE JAYS beklædningsgenstande.

Vi tillader ikke vores leverandører at anvende nogen form for tvangsarbejde, og kræver at de i øvrigt lever op til gældende internationale regler om forbud mod børnearbejde. Vi kræver af vores leverandører, at de overholder den gældende arbejdslovgivning inden for sundhed, sikkerhed, arbejdstid, løn, disciplinære procedurer samt chikane.

 

 

TEE JAYS er medlem af Amfori som er en forretningsdrevet organisation, der arbejder målrettet på at forbedre arbejdsvilkår på fabrikker over hele verden. Samarbejdet med Amfori hjælper os med at sikre, at de leverandører vi arbejder med overholder internationale sociale og miljømæssige standarder, som er i overensstemmelse med:

ILO Conventions
United Nations' (UN) Universal Declaration of Human Rights
The UN's Conventions on children's rights and the elimination of all forms of discrimination against women
The UN Global Compact and the OECD Guidelines for Multinational Enterprises

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at optimere din brugeroplevelse og til at udarbejde statistik over anvendelsen af siden. Læs mere.

TEE JAYS A/S

Lansen 16

DK-9230 Svenstrup

Telefon: +45 98176777

info@teejays.dk

Good news

Sign up

Nyhedsbrev

Come join

our universe

FacebookInstagramLinkedIn